joi, 13 iunie 2013

TONIFIEREA PIELII - MISIUNE POSIBILA SAU IMPOSIBILA!?



Dupa o cura de slabire, prima reactie este de a ne bucura ca am dat jos kilogramele extra in timp record. Mai ales daca rezultatul l-am obtinut fara vreo dieta care se intinde pe mai multe luni,  fara sport si fara nutritionist. Dar in din pacate ne confruntam cu o alta problema: tonifierea pielii.




Exista trucuri eficiente pentru tonifierea pielii si trebuie puse in practica rapid pentru ca situatia sa nu se inrautateasca. Odata ce am identificat problema, nu ne ramane decat sa identificam impreuna cateva solutii inteligente. Din fericire, situatia nu este ireversibila si cu cat acorzi mai multa atentie acestor pasi, cu atat sansele de restabilire a echilibrului si tonusului tau natural vor creste exponential.


Alimentatia, sportul si MASAJUL sunt aliatii pe care te poti baza pentru tonifierea pielii


1. Nu intra in panica!

In primul rand, inceteaza sa privesti in oglinda cu tristete. Ceea ce vezi este tot corpul tau si nu merita niciun calificativ negativ. Risti sa intri in depresie si nu vei mai initia niciun demers care ti-ar putea restabili increderea in tine. Prin urmare, incearca in fiecare dimineata cand te analizezi cu ochi critici, sa adaugi si o nota de optimism si sa zambesti fetei din oglinda, care este, in definitiv, singurul tau aliat in lupta de a atinge „perfectiunea”. Da-i timp corpului tau sa se adapteze si intelege ca niciun miracol nu se intampla peste noapte fara un anumit pret.

2. Hidrateaza-te

Pentru ca pielea ta sa isi poata redobandi stralucirea si elasticitatea, trebuie sa iti redirectionezi disperarea si sa te… hidratezi din plin! Apa face minuni pentru corpul uman, care este in definitiv, 75 % apa. Tesuturile tale au nevoie de revigorare, iar circulatia sanguina trebuie stimulata constant. Daca sari aceasta etapa esentiala, pielea ta va ramane uscata si ridata, adaugand trupului tau ani in plus, nedoriti. Consuma cei doi litri de apa pe zi si mananca fructe si legume cu un continut ridicat de apa.

3. Modelare prin miscare

Muschii trebuie sa se adapteze noii forme a trupului tau. La fel si pielea. Prin urmare, apuca-te cu incredere de sport, acasa sau la sala. Poti alege dintr-o gama variata, de la pilates, gimnastica aerobica, zumba, kangoo jumps sau aparate de tot felul.
Deasemenea, dansul poate fi o varianta castigatoare, deoarece implica multe unduiri, miscari rapide si distractie pe banda rulanta, in ritmuri incendiare! Prin dans, trupul tau isi poate redobandi atat elasticitatea cat si o postura mai gratioasa.

4. Ai grija de pielea ta

Cum invelisul tau exterior este acum intr-o stare precara, trebuie sa il ingrijesti cu sfintenie, o perioada indelungata, macar pana la primele semne de inbunatatire. Prin urmare, trebuie sa faci un ritual din A APLICA PIELII MASAJ, IN MASURA POSIBILITATILOR, in fiecare seara si dimineata, cu rabdare, fermitate si creme special recomandate pentru combaterea vergeturilor de pe coapsele, fesele, burta, sanii si genunchii tai. „Dungile de tigru” nu dispar ca prin minune si trebuie sa iti alegi cu mare atentie ce produse folosesti. Recomand crema de melc chilian (80% sanse de reusita in cazul vergeturilor vinetii si rozalii) sau, varianta mai ieftina… zatul de cafea, ultima gaselnita in materie de exfoliere eficienta. Odata ce ai indepartat celulele moarte din zonele afectate, organismul tau va genera noi celule sanatoase, care se vor adapta noii forme a trupului tau.
Dupa exfoliere, ar fi intelept sa te ocupi si de detoxifiere. Iti mai amintesti costumele tip „sauna” din spoturile tv cu diverse oferte? Ei bine, daca nu ai timp sa mergi la o sauna adevarata, achizitioneaza-ti un asemenea costum si poarta-l cu incredere prin casa, mai ales in timpul activitatilor domestice care implica efort fizic. Vei transpira si vei elimina garantat toate toxinele din corp. Sa nu te mire vitalitatea ce urmeaza unei asemenea experiente inedite.

5. Atentie la alimentatie

Dupa ce slabesti, probabil cea mai mare greseala ar fi sa te intorci la vechile obieciuri alimentare, care te-au adus in starea asta. Este mult mai indicat sa consumi produse care favorizeaza tonifierea pielii, cum ar fi branza, peste, tofu, fasole, soia, toate acestea continand colagen si elastina! Mananca cu inghitituri mici si acorda timp alimentelor sa se aseze corespunzator in stomac. Nu uita, dupa orice masa este binevenita si putina miscare. Pentru tonifierea mai rapida a pielii, arde cateva sute de calorii cat poti de repede. Eforturile iti vor fi rasplatite curand!

dupa andreearaicu.ro

Sigur, nu fiecare persoana care doreste sa aplice aceste metode (in special una dintre cele mai utile - MASAJUL) nu poseda toate mijloacele: de timp, financiare etc... pentru a le aplica in termeni utili si fara graba, dar daca ma veti apela la 069549567 (Andrei), Va asigur ca vom stabili impreuna solutia optima pentru problema Dvs!

Iubiti-va corpul! Fiti sanatosi!  
 


 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu